magazin fejléc
Olvasd magazinunk online változatát!

2018. Október

Magazinok > 2018. Október

2018. Október

2018. Október

Kedves Olvasó!
A Green Magazin őszi címlapján Földházi Zsófia öttusázó látható, aki többek között a Green Fitness & Beauty termében készül a folyamatos megmérettetésekre, s a lap hasábjain sorra vesszük legfontosabb eredményeit és gratulálunk neki a mexikóvárosi sikerhez.
Ebben a számban írunk az elhízás és a stressz kapcsolatáról, valamint tolmácsoljuk Klink Vanessza gondolatait és tanácsait az egészséges életmódról, az elhatározásról, a lemondásokról és a sikerhez vezető útról.
Müller Dénes konkrét példáján keresztül mutatjuk be a gerinctréning jelentőségét és röviden összefoglaljuk, mit érdemes tudni a sminktetoválásokról.
Kellemes olvasgatást kívánunk!

pdf letöltése Megtekintés

Az ügyvezető igazgató köszöntője

A forró nyári napokon bármiféle helyiségben, az otthonunkban, a munkahelyünkön, üzletekben, szórakozóhelyeken, járművekben is hűsít a légkondicionálás, ám jó, ha tudunk ennek a veszélyeiről. Vannak, akik érzékenyek a kiáramoltatott hűvös levegőre, ha közvetlenül éri őket, ízületi fájdalom léphet föl náluk, egyesek szemében hajlamos gyulladást kiváltani a légáram.

tovább a cikkhez »

Földházi Zsófia

Szívből gratulálunk Földházi Zsófiának, aki 2018. szeptember 12-én a mexikóvárosi öttusa világbajnokságon a nők hagyományos csapatversenyében Kovács Saroltával és Alekszejev Tamarával aranyérmet szerzett. A 25 éves Zsófia egyéniben, a legjobb magyarként a 4. helyet szerezte meg.

tovább a cikkhez »

A gerinctréner kezei között

Szabó Anita 4 éve erősíti tudásával a személyi edzői csapatunkat (Green Egészségklubok Magyarország Kft.). Fő szakterülete a mozgásszervi problémákkal küzdő vendégek állapotának javítása. Az erő-állóképesség növelése, illetve az alakformálás éppúgy az erőssége. Anita nem orvos, így az anamnézis felvétele megkívánja esetenként az ortopéd szakorvossal történő szakmai egyeztetést, hogy a legpontosabb diagnózis birtokában találják meg az egyén számára az alkalmazható edzésmódszereket.

tovább a cikkhez »

A stressz és az elhízás kapcsolata

A metabolikus (anyagcserével kapcsolatos) és a szorongásos betegségek megnövekedett száma jelentős terhet jelent a mai társadalmunk jókora részének, sok kutatás és terápiás eljárás foglalkozik a probléma feltérképezésével és a lehetséges gyógymódok megtalálásával. Ugyan ösztönösen gondolhatnánk arra, hogy a két jelenség szorosan összefügg egymással, de ezt a kapcsolatot eddig még nem támasztották alá tudományos kutatások.

tovább a cikkhez »

Frissítettük gépparkunkat

Nyáron lecseréltük a korábbi, de ugyanakkor nagy sikernek örvendő Cybex Arc Trainer® 630A cross trainer kardiogépeinket az újabb típusú Cybex Arc Trainer® 750A kardiogépekre. A Cybex már nem biztosította tovább a kifutott modelljeihez a teljes körű alkatrész-utánpótlást, ezért a gazdaságosságot és a praktikusságot is figyelembe véve kerestük a régi gépek méltó utódját.

tovább a cikkhez »

Bartha Ágnes kozmetikus a sminktetoválásról

A bőrünk is folyamatosan kopik, ezért a tetoválás eredménye nem
végleges. A testtetoválás során a bőrünkbe juttatott anyag színe is megváltozik előbb-utóbb, így ezeket a tetoválásokat is időközönként fel kell frissíteni.

tovább a cikkhez »

Egészséges életmód Klink Vanessza gondolatai és tanácsai

"Egy jó edző ösztönöz mindebben, én is így teszek. A sikereidhez vezető utat meg tudom neked mutatni, de neked kell rajta végigmenned."

tovább a cikkhez »