magazin fejléc
Olvasd magazinunk online változatát!

2017. Május

Magazinok > 2017. Május

2017. Május

2017. Május

Kedves Olvasó!
Mindenki számára ismeretes, hogy egészséges állapot eléréséhez, megőrzéséhez az egészséges életmód további eleme is szükséges: az egészséges táplálkozás. Az ügyvezető igazgatónk köszöntőjében így az egészséges táplálkozás és vele együtt az elhízás kérdésköréről olvashatsz érdekes gondolatokat, valamint – az egészséges állapot elérését segítendő – beszámolunk röviden a nyirokmasszázs tudnivalóiról is. Legfrissebb számunk hasábjain két interjúval is „találkozhatsz”: Táborosi Márk színművész és Váry Zoltán rockzenész elmesélték nekünk, hogyan kezdtek el edzeni és miért választottak a mozgáshoz épp minket, a Greent. Lapszámunkban végezetül egy egészségügyi vonatkozású írásnak adunk teret: hasznos tényeket mutatunk be a szájhigiénéről. Lapozz bele a Green Magazinba!

pdf letöltése Megtekintés

Az ügyvezető igazgató gondolatai

A Green Fitness & Beauty hitvallásában az egészséges életmód népszerűsítése, az egészséges életmód egyik alappillére, a megfelelő mozgás, sport lehetőségének a fölkínálása a központi elem.

tovább a cikkhez »

A nyirokmasszázsról

A nyirokkeringés/nyirokrendszer mint ismeretes, az ember szervrendszereinek egyike. A nyirokmasszázs speciális masszázsfajta, mely pozitív hatással van szervezetünkre.

tovább a cikkhez »

Interjú Táborosi Márk színművésszel

A Pesti Magyar Színház főállású színészével edzésről, egészséges életmódról és a mindennapokról beszélgettünk.

tovább a cikkhez »

Interjú Váry Zoltán rockzenésszel

Mennyire nehéz a hétköznapokba beilleszteni a sportot annak, aki 30 éve zenél, a Sing Sing és a Kiss Forever Band nevű zenekarokban gitározik és énekel?

tovább a cikkhez »

A szájhigiénéről, a szájüregi daganatokról

Az ajak, a szájüreg és a garat rosszindulatú daganatainak (szájrák) a morbiditása, mortalitása napjainkban is rohamosan nő.

tovább a cikkhez »