magazin fejléc
Olvasd magazinunk online változatát!

2016. Május

Magazinok > 2016. Május

2016. Május

2016. Május

Kedves Olvasó!
Magazinunk idei első számából megtudhatod, hogyan zajlott a hagyományossá vált rendezvényünk, a Fit Night 2016. tavaszi eseménye, illetve hasznos tartalmakkal találkozhatsz a rendszeres testmozgás és a légző-gyakorlatok témakörében is. A májusi Green Magazinban "kedvcsinálóként" belemerülhetsz egy igazi sikertörténet részleteibe: olvasd el, hogyan hozott egyik kedves vendégünk gyökeres változást életébe a Green Fitness & Beauty segítségével! Mindemellett egy interjúnk által megismerheted Rozgonyi Csaba személyi edzőnk munkásságát, valamint érdekes érdekes gondolatokat olvashatsz a májusi hónapról.

pdf letöltése Megtekintés

Az ügyvezető igazgató köszöntője

A korábbi két számunkban érintőlegesen és általánosan szóltunk arról, hogy a Green Fitness & Beauty szolgáltatásait miféle üzleti filozófia szerint alakítottuk ki, s ez miként valósult meg a gyakorlatban. Ezúttal kicsit konkrétabban és bővebben tekintjük át az eszközparkunkkal való gazdálkodásunk megfontolásait.

tovább a cikkhez »

Májusi gondolatok (2016-ban)

31 napos hónapunk az év ötödik hónapja a jelenleg használatos Gergely naptár szerint. A Gergely (más nevén gregorián) naptárról érdemes fölidéznünk, hogy alapja az ún. julián (juliánus) naptár, amelyet az időszámításunk előtt 100 és 44 között élt Iulius Caesar vezetett be.

tovább a cikkhez »

Recept: pünkösdi kalács

A májusi gondolatok befejezéseként, a Pünkösd jegyében (a Karácsonyi számunkhoz hasonlóan) közzétesszük az ügyvezető igazgató feleségének egyik alkalmi receptjét, a pünkösdi kalácsét.

tovább a cikkhez »

Fit Night: 2016. tavasz

Március 12-én, szombaton 7. alkalommal tartottuk meg a már hagyományosnak mondható klubrendezvényünket. Ez a nap a március 15-i Nemzeti ünnep miatti munkanap áthelyezések következtében a 4 napos „hosszú hétvége” első szabadnapja volt. Sok ember ilyenkor egyéb programokkal múlatja az idejét, wellness hétvégékre megy, elutazik a városból, ennek ellenére így is 120 vendége volt az eseménynek.

tovább a cikkhez »

Interjú Rozgonyi Csaba személyi edzővel

Hol húzódik a határ a két tevékenység (a fitnesz és a testépítés) között? Kinek, mikor ajánlatos személyi edzőhöz fordulnia? Hogyan képzelhető el a személyi edző segítségnyújtása, útmutatása? Olvasd el Rozgonyi Csabával készített interjúnkat!

tovább a cikkhez »

Glózik Katalin: az én sikertörténetem

Azzal kezdem, hogy átlagos lány vagyok, ezért fura érzés, amikor más kér tőlem tanácsot. Persze meglehetősen jól is esik. Nem vagyok nagy titok tudója. Szerintem bárki képes végigcsinálni azt, amit én. A „titok”: az akarat, a kitartás, az eltökéltség. Ha ez megvan, akkor lesz eredmény is.

tovább a cikkhez »

A rendszeres testmozgásról

A sportolás, a rendszeres testmozgás előnyeiről általánosságban valamennyien hallottunk már. Néhányat mindenki föl tud sorolni több-kevesebb szakszerűséggel. Itt most mi is élünk az alkalommal, hogy kicsit rendszerezve szóljunk erről a témáról.

tovább a cikkhez »

A légzésről, a légzésgyakorlatokról

Mindnyájan tudjuk, hogy alaposan el van szennyezve a környezetünk. Kimutatható, hogy terjedőben vannak azok a súlyos betegségek, amelyek hátterében elsődlegesen a környezeti szennyezések állnak. Ezek az ártalmak több úton érnek el minket.

tovább a cikkhez »