magazin fejléc
Olvasd magazinunk online változatát!

2016. Július

Magazinok > 2016. Július

2016. Július

2016. Július

Kedves Olvasó!
Idei második, júliusi magazinunkban az ügyvezetőnk köszöntőjében érdekes információkkal gazdagodhatsz az olimpia hátterét illetően, klubvezetőnk pedig megosztja az olvasókkal a nyárra vonatkozó tanácsait. Tudtad, hogy a Green Fitness & Beauty társadalmi szerepvállalásának megfelelően részt vett a Szent István Gimnázium tudományos napján? Lapozz bele a júliusi Green Magazinba, és a fentiek mellett olvass el egy érdekes interjút a masszőrünkkel, valamint járd velünk körbe a dohányzás témakörét. Miután kiolvastad magad, készíts el egy könnyű nyári ebédet a magazinban található recept alapján - irány a konyha, "csapj bele a lecsóba"!

pdf letöltése Megtekintés

Az ügyvezető igazgató köszöntője

A 2016-os év legnagyobb nemzetközi sportversenyének kétségkívül az augusztusi RIÓI OLIMPIA számít. Magazinunk e számában figyelemmel fordulunk e sportesemény felé. Bár a fitnesz még nem tartozik az olimpiai versenyszámok közé (jóllehet sokan reménykednek benne, hogy belátható időn belül oda kerül), az olimpia tárgyában kultúrtörténeti kitekintéssel mi is élünk.

tovább a cikkhez »

A GREEN FITNESS klubvezetőjének nyár eleji tanácsai

Fontos hangsúlyozni, hogy a korábban megszerzett fizikum, edzettség fenntartásához nélkülözhetetlen a rendszeres, meghatározott intenzitású erőkifejtés. Aki tehát úgy „lazít” a nyári hónapjaiban, hogy fölhagy a sportszerű mozgással, az ront az állapotán, veszít az edzettségi szintjéből.

tovább a cikkhez »

Lecsó

Magazinunkban ezúttal erről a jellegzetes, a legtöbbünk által szeretett nyári ételről írunk, s teszünk közzé egy receptet. Hát akkor csapjunk is bele!...

tovább a cikkhez »

Interjú Varga-Polyák István masszőrrel

Varga-Polyák István Green Fitness & Beauty honlapján jelzett titulusa: okleveles természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus. Mióta foglakozik ezzel a szakmával és hol képezte magát, s miért választotta ezt a területet?

tovább a cikkhez »

A „Green” társadalmi szerepvállalása

A Szent István Gimnáziumban a hagyományos Tudományos napot e tanévben április 8-án tartották „Mozgásban...” mottóval.
A rendezvény keretében tanórák szerinti tagolásban különböző helyszíneken előadások (foglalkozások) zajlottak, részben a diákok, részben meghívott előadók (köztük a gimnázium egykori diákjai) közreműködésével.

tovább a cikkhez »

A dohányzásról

Nem ok nélkül gondolhatjuk, hogy aki olvassa magazinunkat, aki fitneszterembe jár, az valószínűleg sportos életmódot folytat, nyilván az egészséges életmód híve, az intenzív mozgás, az egészséges táplálkozás mellett elutasítja a dohányzást. Ez többnyire így is van, de nem kizárólagosan. Sajnos. Ezért talán nem árt egy kicsit „körüljárni” a dohányzás témakörét. Kicsit bővebben, mint ahogyan a cigarettásdobozokon olvasható: „Smoking kills” vagy „A dohányzás súlyosan károsítja az Ön és a környezetében élők egészségét”.

tovább a cikkhez »