magazin fejléc
Olvasd magazinunk online változatát!

2016. December

Magazinok > 2016. December

2016. December

2016. December

Kedves Olvasó!
A 2016-os év utolsó magazinjában az ügyvezetőnk tesz néhány továbbgondolásra érdemes megjegyzést az olimpiával kapcsolatban, sőt egy olyan izgalmas sportról is megtudhatsz részleteket, amely ugyan nem olimpiai sportág, de nagy rajongói vannak Rióban. Tudtad, hogy már három éves a Green? Olvasd el klubvezetőnk beszámolóját a születésnapi programunkról és éld át újra az élményeket – ha pedig nem tudtál eljönni, nézd meg, mik is történtek a rendezvényen. Interjúinkból megtudhatod, egy kedves klubtagunk miért választott minket és milyen tapasztalatai vannak a személyi edzéssel kapcsolatban; valamint Klink Vanessza edzőnk munkájának főbb állomásairól is olvashatsz, ahogyan arról is, hogy miként zajlik a személyi edző által irányított mozgás. Vajon a test és a lélek egységet képez vagy szétválasztható, lehet-e őket külön kezelni? Horváth Anita aerobik instruktor írásából erre is fény derül. Decemberi számunkban végezetül pedig az allergia témakörét járjuk körbe, hiszen többféle tényező is kiválthatja ezt a tünetegyüttest. Tarts velünk, lapozz bele a magazinba!

pdf letöltése Megtekintés

Az ügyvezető igazgató köszöntője

A legutóbbi számunkban a riói nyári olimpiai játékok kezdete előtt az ókori és az újkori olimpiák történetéről ejtettünk szót e helyütt, kitérve az olimpiai jelképekre is. Érintettük a magyar sportolók részvételét, s eddigi kiváló eredményeit is. A 2016-os olimpia múltával néhány továbbgondolásra érdemes megjegyzést teszünk.

tovább a cikkhez »

A test, a lélek és a mozgás kapcsolatáról

Test és lélek. E kettő egységet képez vagy szétválasztható? Lehet-e a testet és a lelket különállóként kezelni? Horváth Anita aerobik instruktor írását, valamint vendégeinek a munkásságáról szóló véleményét olvashatjátok a cikkben.

tovább a cikkhez »

Interjú Fábián Adrienn klubtagunkkal

Miért éppen a Green? Miért szerette volna kipróbálni a személyi edzést? A személyi edzéssel és az edzőjével kapcsolatban milyen tapasztalatai vannak? Vajon milyen változásokat vett észre magán?

tovább a cikkhez »

Három éve nyílt meg a Green Fitness & Beauty

„November 5-én ünnepeltük a Green 3. születésnapját. A rendezvényre 211 fő látogatott el az egész nap folyamán” – Müller Dénes klubvezető beszámolója a Green harmadik születésnapi programjáról.

tovább a cikkhez »

Interjú Klink Vanessza személyi edzővel

Röviden áttekintjük Vanessza sporttal való kapcsolatát, munkájának főbb állomásait azon az úton, ami a Greenig vezetett. Mikor, miért ajánlatos személyi edzőhöz fordulni? Hogyan zajlik a személyi edző által irányított mozgás?

tovább a cikkhez »

Egy nem olimpiai sportról, ami hódított Rióban

Az idei nyári olimpiáról szóló hírek mellé becsúszott, hogy a város világhíres tengerpartján, a Copacabanán hódít a bossaball nevű sport.

tovább a cikkhez »

Az allergiáról

Ilyenkor, az őszi-téli időszakban, a pollenszezon múltával az allergia valamelyest visszaszorulóban van, ám tudjuk, sokaknál más tényező váltja ki ezt a kellemetlen tünetegyüttest. Ezért sem indokolatlan írnunk róla.

tovább a cikkhez »