magazin fejléc
Olvasd magazinunk online változatát!

2015. Szeptember

Magazinok > 2015. Szeptember

2015. Szeptember

2015. Szeptember

Kedves Olvasó!
Magazinunk első számában a Green Fitness & Beauty tulajdonosának, Almási Miklósnak a köszöntője mellett olvashatsz az Elysian ruhamárkáról – megtudhatod, kicsoda Bódis Boglárka és hány szállal kötődik a különleges anyagokhoz. A magazinban a tavasszal megrendezett Fit Night programunkról is találsz egy összefoglalót, valamint tájékozódhatsz a legújabb, sportosan elegáns Ford Mondeo technológiai megoldásairól. Olvasd el klubvezetőnkkel, Müller Dénessel készült interjúnkat is, melyből kiderül, hogyan vált Dénesből klubvezető és milyen távolabbi elképzelései vannak a munkájára vonatkozóan!

pdf letöltése Megtekintés

A tulajdonos köszöntője

Két éve, 2013. szeptember óta nyújtja szolgáltatásait cégünk Green Fitness & Beauty néven. Az eredeti elképzeléseink szerint a fitnesztermet korszerű erőfejlesztő gépekkel, eszközökkel szereltük fel, a stúdióban változatos órákat szervezünk nyitástól zárásig, az itt folyó sportolást jól képzett, megbízható személyi edzők, aerobik instruktorok, szakemberek irányítják. Az elmúlt időben is gondoskodtunk az eszközpark frissítéséről, a keresletnek megfelelő bővítéséről.

tovább a cikkhez »

Az Elysian ruhamárka

Bódis Boglárka neve mára már nem ismeretlen azok előtt, akik szeretik a különleges tervezésű, ám mégis elegáns stílusú ruhákat. Boglárka 2012-ben alapította meg női ruhamárkáját, az Elysiant. Az Elysian szó összetett jelentést hordoz: szépség, tökéletesség, békesség. Kicsoda valójában a tervező és hány szállal kötődik a ruhákhoz és a különleges anyagokhoz? Milyen üzenetet hordoz az Elysian ruhamárka?

tovább a cikkhez »

Fit Night a Green Fitness & Beautyban

A Green Fitness & Beauty 2015 tavaszán ismét megrendezte az úgynevezett Fit Night programot, amely iránt ezúttal is nagy volt az érdeklődés. Ennek a rendezvénynek a célja a különféle edzésformák megismertetése és megszerettetése a látogatókkal, továbbá az alakuló közösség fejlesztése. Ekkor a csoportos órákat speciálisan állítják össze, s egyszerre akár két oktató is vezényli a foglalkozásokat, amelyek rendhagyó módon éjfélig tartanak.

tovább a cikkhez »

Megérkezett az új Ford Mondeo

A Ford immár 112 éve van jelen a piacon – kezdettől élvonalbeli márkának számít, s folyamatos újításaival időről időre felpezsdíti az autókedvelők világát. Az új Ford Mondeonak – díjnyertes formájával és jellemzőivel – minden esélye megvan arra, hogy sokak kedvenc autója legyen: kívül-belül intelligens, elegáns és sportos, technikai gazdagságával a Ford új zászlóshajójává avanzsált.

tovább a cikkhez »

Interjú Müller Dénes klubvezetővel

Miféle előzmények után került ide Dénes, s vajon milyen elképzelései voltak az itt várható feladatokról, mi motiválta a munka elvállalásában? Hogyan vélekedik a két év alatt elért eredményekről? Mik azok, amelyekkel elégedett, s mik azok, amiket erősíteni, fejleszteni kellene nézetei szerint? Olvasd el interjúnkat Müller Dénessel, a Green Fitness & Beauty klubvezetőjével, melyből választ kaphatsz minden fenti kérdésre!

tovább a cikkhez »