magazin fejléc
Olvasd magazinunk online változatát!

2015. December

Magazinok > 2015. December

2015. December

2015. December

Kedves Olvasó!
Tudj meg néhány hasznos dolgot az ideális testsúlyról a Green Magazin második számából! A jó közérzet alapja az egészség, melynek pedig fontos része a táplálkozás – a gőzpárolóban készült ételek előnyeiről is olvashatsz egyik cikkünkben. Magazinunkból mindemellett megismerheted a fürdőterápia néhány jótékony hatását, és érdekes interjút olvashatsz Farkas Sándorral, az operatív igazgatónkkal is. Tudtad, hogy a Green Fitness & Beauty betöltötte második születésnapját? Nézd meg, hogyan ünnepeltük meg e „jeles napot”!

pdf letöltése Megtekintés

Az ügyvezető igazgató adventi gondolatai

Az év ünnepei közül a Green Fitness & Beauty ügyvezetője, Almási Miklós számára a legmeghittebb a Karácsony. Egyedülálló ez az ünnep abban a tekintetben is, hogy négy hét készülődés előzi meg, az advent időszaka. Nagyjából mindnyájan ismerjük ennek az ünnepnek az eredetét, történetét. Anélkül, hogy a részletekbe belemerülnénk, pár mondatban talán nem érdemtelen pontosítani, min is alapul, hogyan is alakult ki ennek az ünnepkörnek a mai formája.

tovább a cikkhez »

Az ideális testsúlyról – irány a Green!

Az egyén jó közérzetének az egyik legfontosabb tényezője, mondhatni alapja az egészsége, melyet több dolog határoz meg. Ezek között ott vannak a „háttérben” a szüleinktől örökölt gének, amelyek azt szabják meg, hogy milyenek lehetünk. A környezetünkből eredő hatások mintegy irányítóként részben engedik érvényesülni a génjeinkben rögzített „kódokat”. Testünk egészséges állapotának (ha nem is elégséges, de) szükséges feltétele az ideális testsúly.

tovább a cikkhez »

Fit Night – 2015 őszén a Green Fitness & Beautyban

November 28-án, a hosszan elhúzódó vénasszonyok nyara („pc-ül”, azaz politikailag korrekten: indián nyár) után tartottuk a legutóbbi Fit Night programunkat. A már megszokott módon különféle kedvezmények várták a vendégeket. Az érvényes bérlet, függetlenül a típusától jogosulttá tette a gazdáját mind a csoportos órákon való részvételre, mind a fitnesz terem, illetve a szauna használatára.

tovább a cikkhez »

Egészséges ételek minden napra

Életünk felgyorsult tempójához rengeteg energiára van szükségünk. Ezzel összefüggésben szükséges ügyelnünk az egészségünkre, azon belül is a megfelelő táplálkozásra. Törekedjünk arra, hogy minél több értékes tápanyagot tartsunk meg az ételkészítés során. Hogy ezt hogyan érhetjük el? Főzés helyett válasszuk inkább a kíméletesebb párolást, így az alapanyagok értékes összetevői az ételben maradnak, nem öntjük ki azokat a főzővízzel.

tovább a cikkhez »

Interjú Farkas Sándor operatív igazgatóval

Miféle dolgokra kell figyelnie annak az operatív igazgatónak, aki ilyen munkahelyen látja el ezt a feladatot? Van-e különbség a hétköznapjai és a hétvégéi között, hiszen az üzlet folyamatosan nyitva tart? Miféle tulajdonságok jellemzik az ideális operatív igazgatót? Hogyan került ide? Az életének a korábbi szakaszaiban szerzett tapasztalatai közül melyek hasznosíthatók itt? Olvasd el Farkas Sándorral készített interjúnkat!

tovább a cikkhez »

Fürdőterápia

Nagy valószínűséggel mindenki hallott már valamit arról, hogy ha a meleg vizes zuhanyozásunk végén hideg vizet engedünk a testünkre, jót teszünk a szervezetünknek. A „hidrokultúra” (ezen ága) sem általánossá nem vált széles körben, sem népszerűsítést nem kap olyan mértékben, mint az megilletné. Ennek a dolognak nagyobb a jelentősége, mint általában az emberek többsége véli, s az előnyök hátterében pedig élettani folyamatok állnak.

tovább a cikkhez »

2 éves a „Green”

2015. október 2-án emlékeztünk meg a Green Fitness & Beauty 2 éves születésnapjáról. E napon az „ünnepelt” gondoskodott ajándékról, amely erre az alkalomra készült hatalmas torta volt. A torta nem csak dekoratív különlegesség volt, hanem finom ínyencség is; kevés energiát tartalmazó, zsírszegény, nyírfacukorral készült sütemény, amit diétázók, az egészséges táplálkozás „megszállottjai” is bátran kóstolhattak.

tovább a cikkhez »