magazin fejléc
Olvasd magazinunk online változatát!

Magazinok

2018. Október

Kedves Olvasó!
A Green Magazin őszi címlapján Földházi Zsófia öttusázó látható, aki többek között a Green Fitness & Beauty termében készül a folyamatos megmérettetésekre, s a lap hasábjain sorra vesszük legfontosabb eredményeit és gratulálunk neki a mexikóvárosi sikerhez.
Ebben a számban írunk az elhízás és a stressz kapcsolatáról, valamint tolmácsoljuk Klink Vanessza gondolatait és tanácsait az egészséges életmódról, az elhatározásról, a lemondásokról és a sikerhez vezető útról.
Müller Dénes konkrét példáján keresztül mutatjuk be a gerinctréning jelentőségét és röviden összefoglaljuk, mit érdemes tudni a sminktetoválásokról.
Kellemes olvasgatást kívánunk!

pdf letöltése Megtekintés

2018. Július

Kedves Olvasó!
A Green Magazin aktuális számában ismét az egészséges
táplálkozás és a rendszeres testmozgás fontossága került fókuszba.
Ezeket a témaköröket két interjúban (Kessler-Rosivall Andreával és Pulay Balázzsal történő beszélgetésünkön), valamint szakmai tanácsainkon keresztül is részletesebben megvilágítjuk, ugyanakkor olyan nyári aktualitásról is olvashatnak részletesebben, mint a szúnyogok elleni védekezés.
Lapunkban végezetül egy olyan témát járunk körbe, amiről eddig nem esett szó, cikkünkben a játékszenvedélynek, mint betegségnek a veszélyeiről tudhat meg többet.

pdf letöltése » megtekintés »

2017. Május

Kedves Olvasó!
Mindenki számára ismeretes, hogy egészséges állapot eléréséhez, megőrzéséhez az egészséges életmód további eleme is szükséges: az egészséges táplálkozás. Az ügyvezető igazgatónk köszöntőjében így az egészséges táplálkozás és vele együtt az elhízás kérdésköréről olvashatsz érdekes gondolatokat, valamint – az egészséges állapot elérését segítendő – beszámolunk röviden a nyirokmasszázs tudnivalóiról is. Legfrissebb számunk hasábjain két interjúval is „találkozhatsz”: Táborosi Márk színművész és Váry Zoltán rockzenész elmesélték nekünk, hogyan kezdtek el edzeni és miért választottak a mozgáshoz épp minket, a Greent. Lapszámunkban végezetül egy egészségügyi vonatkozású írásnak adunk teret: hasznos tényeket mutatunk be a szájhigiénéről. Lapozz bele a Green Magazinba!

pdf letöltése » megtekintés »

2016. December

Kedves Olvasó!
A 2016-os év utolsó magazinjában az ügyvezetőnk tesz néhány továbbgondolásra érdemes megjegyzést az olimpiával kapcsolatban, sőt egy olyan izgalmas sportról is megtudhatsz részleteket, amely ugyan nem olimpiai sportág, de nagy rajongói vannak Rióban. Tudtad, hogy már három éves a Green? Olvasd el klubvezetőnk beszámolóját a születésnapi programunkról és éld át újra az élményeket – ha pedig nem tudtál eljönni, nézd meg, mik is történtek a rendezvényen. Interjúinkból megtudhatod, egy kedves klubtagunk miért választott minket és milyen tapasztalatai vannak a személyi edzéssel kapcsolatban; valamint Klink Vanessza edzőnk munkájának főbb állomásairól is olvashatsz, ahogyan arról is, hogy miként zajlik a személyi edző által irányított mozgás. Vajon a test és a lélek egységet képez vagy szétválasztható, lehet-e őket külön kezelni? Horváth Anita aerobik instruktor írásából erre is fény derül. Decemberi számunkban végezetül pedig az allergia témakörét járjuk körbe, hiszen többféle tényező is kiválthatja ezt a tünetegyüttest. Tarts velünk, lapozz bele a magazinba!

pdf letöltése » megtekintés »

2016. Július

Kedves Olvasó!
Idei második, júliusi magazinunkban az ügyvezetőnk köszöntőjében érdekes információkkal gazdagodhatsz az olimpia hátterét illetően, klubvezetőnk pedig megosztja az olvasókkal a nyárra vonatkozó tanácsait. Tudtad, hogy a Green Fitness & Beauty társadalmi szerepvállalásának megfelelően részt vett a Szent István Gimnázium tudományos napján? Lapozz bele a júliusi Green Magazinba, és a fentiek mellett olvass el egy érdekes interjút a masszőrünkkel, valamint járd velünk körbe a dohányzás témakörét. Miután kiolvastad magad, készíts el egy könnyű nyári ebédet a magazinban található recept alapján - irány a konyha, "csapj bele a lecsóba"!

pdf letöltése » megtekintés »

2016. Május

Kedves Olvasó!
Magazinunk idei első számából megtudhatod, hogyan zajlott a hagyományossá vált rendezvényünk, a Fit Night 2016. tavaszi eseménye, illetve hasznos tartalmakkal találkozhatsz a rendszeres testmozgás és a légző-gyakorlatok témakörében is. A májusi Green Magazinban "kedvcsinálóként" belemerülhetsz egy igazi sikertörténet részleteibe: olvasd el, hogyan hozott egyik kedves vendégünk gyökeres változást életébe a Green Fitness & Beauty segítségével! Mindemellett egy interjúnk által megismerheted Rozgonyi Csaba személyi edzőnk munkásságát, valamint érdekes érdekes gondolatokat olvashatsz a májusi hónapról.

pdf letöltése » megtekintés »

2015. December

Kedves Olvasó!
Tudj meg néhány hasznos dolgot az ideális testsúlyról a Green Magazin második számából! A jó közérzet alapja az egészség, melynek pedig fontos része a táplálkozás – a gőzpárolóban készült ételek előnyeiről is olvashatsz egyik cikkünkben. Magazinunkból mindemellett megismerheted a fürdőterápia néhány jótékony hatását, és érdekes interjút olvashatsz Farkas Sándorral, az operatív igazgatónkkal is. Tudtad, hogy a Green Fitness & Beauty betöltötte második születésnapját? Nézd meg, hogyan ünnepeltük meg e „jeles napot”!

pdf letöltése » megtekintés »

2015. Szeptember

Kedves Olvasó!
Magazinunk első számában a Green Fitness & Beauty tulajdonosának, Almási Miklósnak a köszöntője mellett olvashatsz az Elysian ruhamárkáról – megtudhatod, kicsoda Bódis Boglárka és hány szállal kötődik a különleges anyagokhoz. A magazinban a tavasszal megrendezett Fit Night programunkról is találsz egy összefoglalót, valamint tájékozódhatsz a legújabb, sportosan elegáns Ford Mondeo technológiai megoldásairól. Olvasd el klubvezetőnkkel, Müller Dénessel készült interjúnkat is, melyből kiderül, hogyan vált Dénesből klubvezető és milyen távolabbi elképzelései vannak a munkájára vonatkozóan!

pdf letöltése » megtekintés »