fitness

Mozogj!

erősítő, aerob és funkcionális edzések, professzionális gépparkkal felszerelt fitnesz terem

Kőber Nóra

Kőber Nóra

Sziasztok, Kőber Nóra vagyok!

Kisgyerekkorom óta sportolok. Versenyszerűen jégtáncoltam, amelyhez az erőnléti edzések mellett balett, latin és standard táncok illetve egyéb táncstílusok ismerete is kellett. Így hozzászoktam a napi több óra sporthoz.

1996-ban súlyos autóbaleset kapcsán úgy tűnt, vége a karrieremnek és talán még a járás is nehézségeket okoz majd, de a sport megtanított küzdeni, célt adott és segített talpra állni. Olyannyira, hogy országos szinten többször is dobogóra állhattam, valamint nemzetközi mezőnyben is képviselhettem hazánkat.

Végül professzionális szinten nemzetközi jégrevüben léptem ”jég”színpadra, amellyel 6 éven át utaztam szerte a világban.

Amikor hazajöttem, váltanom kellett és az aerobic, valamint a BodyART adta vissza azt az érzést, amelyet a jégtánc adott korábban.

Az erőnléti órákkal segítek kialakítani a megfelelő izomzatot, amely nemcsak esztétikailag fontos, hanem az egészséges és teljes élet elengedhetetlen része.

Dance aerobicban kiélhetem a tánc adta felszabadult örömöt és megmutathatom ezt másoknak is, akár kezdő akár haladó ebben a műfajban.

BodyART: ahol az erő és tudatosság találkozik. Test és lélek harmóniája. Mindenki megtalálja benne önmagát és azt, amiben fejlődhet.

Óráimon várok mindenkit, aki szeret mozogni, és aki még nem tudja, hogy szeret. Mindenki a tudásszintjének megfelelő gyakorlatot végezhet.

Tanulmányaim:
International Wellness Institute :
- Aerobic szakedző
- Dance aerobic workshop

Jelenlegi képzéseim:
International Wellness Institute : - Preventív gerinc és streching
Bodyart School Hungary: - BodyART Basic

Beszélt nyelvek: magyar, angol