fitness

Mozogj!

erősítő, aerob és funkcionális edzések, professzionális gépparkkal felszerelt fitnesz terem

Faragó Ágnes

Faragó Ágnes

6 éves korom óta rendszeresen sportolok. Szertornával kezdtem, majd a karate, a társas tánc, az ejtőernyőzés is érdekelni kezdett. Ezeket is versenyszerűen űztem. Hobbisportként belekóstoltam a síelés, a siklóernyőzés, a lovaglás élményébe is. Az aerobik mellett másik nagy szerelmem a lovaglás. Jelenleg lovasedzői képzésen veszek részt.

Felnőtt fejjel elmondhatom, hogy azon kevesek közé tartozom, akik elérték gyermekkori álmaikat. Azzal a területtel foglalkozhatom, ami egyúttal a hobbim is.

A TF-en végeztem aerobikedzői tanulmányaimat, majd ezt OKJ-s képzésen Fight training, Fitt ball, Theraband tanfolyamokkal egészítettem ki.


Edzéstípusaim

Alakformáló
Feszesitő gyakorlatok nagy ismétlésszámban, vidám hangulatban – a legkritikusabb női izomcsoportok (has, láb, popsi és kar) megmozgatására. Hatékony alakformáló és testtartást javító mélyizomtorna, amely kiméli a gerincet és az izületeket. Javítja az ülőmunka során kialakult rossz testtartást, feloldja a napi stresszhatásokat, testi, lelki felfrissülést biztosít.

Kinek ajánlom?
Ajánlom minden korosztálynak: kezdőknek, újrakezdőknek, idősebb, fiatalabb korosztálynak, valamint azoknak az anyukáknak, akik szeretnék visszanyerni alakjukat a szülés után.

Fő célok:
„fogyni akarok”,
„társaim sikere motivál”,
„edzeni akarom magam”,
„jó legyen a kondícióm”,
„feltűnjön a külvilágnak is, hogy fittebb vagyok”,
„ki akarok kapcsolódni”,
„jól akarom érezni magam”,
„hangulatos a terem, jó a zene, vidám az óra,
„közösséghez akarok tartozni”,
„itt mély, tartós barátságok kötődnek”,
„érdeklődünk egymás iránt, kivel mi van?”,
„edzés után megbeszéljük, ki hogyan fáradt el, mikor jön legközelebb”.


Mikor edzünk?
Minden hétköznap 6:30-tól 7:30-ig, kedden, csütörtökön 10-től 11 óráig

Fight training (alakformáló box)
A Fight training egy intenzív óratípus, ami a karate mozgásformájára épül. Az edésen ütés- és rúgástípusok együttes kombinációja után az izomcsoportok erősítése következik, Fejleszti az állóképességet, formálja a kar-, a popsi-, illetve a combizmokat, mindamellett zsírégető hatása is van. Az órán kis súlyokkal dolgozunk.

Kinek ajánlom?
Intenzív óratípus, alap állóképességgel rendelkezőknek ajánlom.

Mikor edzünk?
Kedden 9-től 10 óráig

Has láb popsi
A nőknek kifejlesztett torna, a kritikus pontok formálására törekedve, azok karcsúsítására összpontosítva. Egyszerű gyakorlatok gumikötéllel, fittballal, boka- és kézi súlyzó használatával színesítve. Nagyon változatos, hangulatos óratípus.

Kinek ajánlom?
Tökéletes formákra vágyó hölgyeknek.

Mikor edzünk?
Csütörtökön 9-től 10 óráig

Kondi stepp
Alaplépések a stepp padon, kézi súlyzó folyamatos használatával. A test minden porcikáját megmozgató edzésforma. Dinamikus, jó hangulatú, nem megerőltető, kis ismétlésszámban végzett gyakorlatok, többször ismételve. Zsírégető, állóképességfejlesztő óratípus.

Kinek ajánlom?
Minden korosztálynak ajánlom, nem megerőltető, ám nagyon látványos változásokat érhetünk el!

Mikor edzünk?
Csütörtökön 10-től 11 óráig.

Várlak szeretettel: Ági